salg af cigaretter online
Kent Cigaretter
Marlboro Cigaretter
Camel Cigaretter
Pall Mall Cigaretter
Lucky Strike Cigaretter
Dunhill Cigaretter
Davidoff Cigaretter
L&M Cigaretter

Toldfrie Cigaretter
Kontakt Os
 
2009 - 2013 © Cigaretter Online

MARLBORO CIGARETTER

Verdens mest populære & kendte cigaretmærke. Marlboro cigaretter har en karakteristisk smag og røgtype. Den rige og stærke smag, er det der gør Marlboro cigaretter så populære blandt rygere overalt i verden. Marlboro cigaretter findes i tre forskellige farver: Rød er den originale, stærke version, Guld er Mild og Grøn er mentol.

Rød Marlboro kan stolt hævde, at være det mest populære mærke i alle lande iblandt alle mennesker. Den fortjener en særlig vurdering af taknemmelige Marlboro rygere. Dens særegenhed er den ret stærke smag som er i stand til at tilfredsstille den mest inkarnerede ryger. Den blev med stor succes reklameret af en flot og sejt udseende cowboy som ved hvad det drejer sig om.

Disse er ægte amerikanske cigaretter som erobrede verden ved deres kvalitet og rimelige priser. Det bedste mærke der nogensinde er blevet røget, men der vil selvfølgelig altid være folk som foretrækker andre mærker, eller som ikke selv har råd til dette tobaksvidunder. Af og til fortjener du en Marlboro, forkæl dig selv og køb en pakke Marlboro. Folk som havde røget andre mærker og som havde muligheden for at prøve Marlboro, skiftede straks til dette originale mærke.

Det er en god, afslappende cigaret med fin tobak og en normal pris. Røde Marlboro er bløde og velsmagende, meget stærke og aromatiske. Der findes intet bedre end at sidde udendørs og iagttage solnedgangen, med en Marlboro cigaret i en hånd og en øl eller et glas vin i den anden, eller med en kop kaffe og en Rød Marlboro når solen står op.
kent

Kent

6 kartoner

KUN $186

Bestil NU


marlboro

Marlboro

6 kartoner

KUN $204

Bestil NU


camel

Camel

6 kartoner

KUN $153

Bestil NU


pall mall

Pall Mall

6 kartoner

KUN $165

Bestil NU


lucky strike

Lucky Strike

6 kartoner

KUN $232

Bestil NU


dunhill

Dunhill

6 kartoner

KUN $159

Bestil NU


davidoff

Davidoff

6 kartoner

KUN $177

Bestil NU


l&m

L&M

6 kartoner

KUN $142

Bestil NU


cigaretter uden filter

Gitanes

6 kartoner

KUN $183

Bestil NU

 

 

Valutakurs USD/DKK:


visa kreditkortamerican express kreditkort